Предлагаме множество услуги - изработка на сайтове, оптимизация и поддръжка, графичен дизайн, онлайн дизайн, фотографски услуги.

Оптимизация на сайт

Оптимизация на сайт или SEO е термин за всички видове популяризация на сайтовете, но има особености. Най-общо казано SEO е поредица от мероприятия, чрез които сайтът става по-лесно “четим” от търсачките.

Когато се “чете” по-лесно, той има шанс да се класира по-добре в резултатите при търсене в Google, Bing, Yahoo и другите търсещи машини и така да става лесно откриваем от клиенти.

Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт е доста общо понятие, което може да означава какво ли не, обикновено има и някакво обяснение: информационен сайт, електронен магазин, корпоративен сайт и други.

Разбира се можем да изработим почти всеки вид уеб сайт, но сме профилирани към услуги от типа: "от А до Я" - изработваме графични материали, правим снимки на екипа и продуктите или услугите, подготвяме текстовете.

Поддръжка на сайт

Предлагаме три основни типа поддръжка на сайт.

Техническа поддръжка е услуга, при която ние се грижим вашия уеб сайт да бъде в добро състояние, недостъпен за хакерски атаки, грижим се да отстраним грешки, които неизменно се появяват в процеса на работа.

Поддръжка на съдържанието е услуга, при която ние регулярно добавяме, редактираме или премахваме текстове, които вие ни изпращате. Обикновено се добавят най-много новини.

 

Поддръжка на фейсбук страници

Поддръжка на фейсбук страници е все по-необходима услуга за фирми, които искат да достигнат до по-разнообразна аудитория, от тази която им осигурява рекламата и съдържанието на уеб сайта им.

Ние създаваме, управляваме съдържанието и създаваме качествено съдържание, за вашето качествено присъствие в социалната мрежа Фейсбук.

Графичен дизайн и фотография

Предлагаме изработка на визитки, флаери, банери за уеб сайтове и други визуални услуги.

Фото услуги - заснемане с професионален фотоапарат от професионален фотограф на събития, помещения, персонал и други.