Пишете ни

  Нашата вдъхновяща мисия …

  изработка на сайт

  Ние нямаме вдъхновяваща "мисия - да направим света прекрасен", каквито има в учебниците по маркетинг. Вярваме обаче, че пазара на уеб услуги в България има нужда от повече почтеност, уважение към клиента и качество на разумни цени.

  За големия брой все по-доволни клиенти?

  Нямаме огромен брой клиенти, макар че сме на пазара вече осем години, защото предпочитаме да обслужваме качествено тези, с които взаимно сме избрали да работим.

  Специализирани сме 

  Избрахме фокуса на услугите ни да бъде върху оптимизацията за търсещи машини. Помагаме на сайтовете да се борят с конкурентите, за най-добрите позиции при търсенето в google (симпатичните монополисти при търсещите машини). Разгледайте нашата страница с препоръки, ако желаете да научите повече за това.


  "Пет минути" е проект на фирма "Рок и Джаз".

  Нашите услуги - изработка на сайт

  поддръжка на сайт

  Едно от най-важните неща, за успеха на една фирма в съвременния свят е добрата комуникация с клиентите и лесното и откриване в световната мрежа.

  Безвъзвратно отмина времето на сайтовете тип отбиване на номера, които са известни още като "сайт тип визитка".  Обикновено ползата от подобен сайт е колкото и от обувки за 10 лева - това е сайт, но той е толкова невзрачен, че може да откаже потенциалните клиенти да се свържат с вас.

  Кои сте вие, нима сте от миналото?

  Ние предлагаме изработка на сайт, който е на разумна цена и изглежда добре.