Какви сме ние?

Обикновени хора, които харесват работата си. Заради естеството на работата ни понякога работим, когато в България е нощем и другите спят.

Харесваме идеята работата да се обмисля и да се върши качествено, а не на бързо и с идеята "дай да вземем едни пари".

До някъде приличаме на хората от музикалния бизнес, защото привличаме външни специалисти, за изпълнение на специфична част от даден проект.

Кои сме ние?

"Пет минути" е дигитална агенция с променлив състав, към който се присъединяват външни специалисти според нуждите.

Двигател на проекта е човекът с кривата усмивка - Симеон, който когато не се занимава с оптимизация на сайтове обича да се изявява и като: автор на текстове, графичен дизайнер и фотограф.

Големите приказки

Обикновено "за нас" е мястото за хвалби - ние сме успешни, имаме страхотни биографии, можем от две яйца и малко сирене да направим омлет, с който да нахраним дузина гладници. Офисът ни е прекрасен, секретарката ни е бивш топ-модел, а творческият ни директор огъва стомана с поглед. Освен това сме умни, красиви и направим ли ви сайт - то ви чака бъдеще поне като на Ейпъл.

Да пропуснем хвалбите, а какво казват за нас другите - вижте в някои от последните ни проекти.

Теория за качеството

Мнозина познават теорията, според която по време на икономическа криза модата диктува намаляване дължината на женските поли. Това може да значи какво ли не, в зависимост от това кого и кога питате за мнението му. Да приемем, че се обостря конкуренцията и качеството се демонстрира по-агресивно.

А сега да поговорим за обувки. На пазара има обувки за всекиго, с цени според качеството, мястото на магазина и силата на рекламата им.

Ако пък търсите изгодна сделка, то винаги има модел, който е подобен на този, който сте си харесали и е на по-добра цена.


 

В нашия бранш е същото - винаги има кой да предложи по-евтин сайт, а той е направо същия като този който предлагаме ние.

Каква е връзката с обувките ли? Ами и при сайтовете като при обувките - разликата е в детайлите, а най-лъскавия продукт и най-ниската цена не са признаците на качеството.

 

Нашата мисия и още откровения

Не харесваме всичко в учебниците по маркетинг.

  1. Мото - нямаме.
  2. Вдъхновяваща мисия от типа: "да направим света прекрасен" - нямаме.
  3. Цели - светли и пресветли - нямаме.

Какво имаме?

Имаме Вяра, че пазара на уеб услуги в България има нужда от повече почтеност, уважение към клиента и качество на разумни цени. Именно качество. Разумни цени има, но качеството липсва твърде често.

За големия брой все по-доволни клиенти?

Имаме около сто клиенти за първите 7 години. Не е никак много, но за малко студио е вероятно не съвсем лошо постижение.

Специализирани сме 

Избрахме фокуса на услугите ни да бъде върху оптимизацията за търсещи машини, а не върху изработката на много сайтове. Помагаме на сайтовете да се борят с конкурентите, за най-добрите позиции при търсенето в google (симпатичните монополисти при търсещите машини). Разгледайте нашата страница с препоръки, ако желаете да научите повече за това.

Заедно с Вас

Нашата задача е, да помогнем да развиете бизнеса си. За нас е бъде чест да сме, макар и малка и скромна част, от Вашия успешен бизнес.

 


"Пет минути" е проект на фирма "Рок и Джаз".