промоция за изработка на сайт

Промоция за изработка на сайт -20% от цената

Страхотна новина за младите фирми – отстъпка от цената за нов сайт!

Вижте всичко за нашата промоция за изработка на сайт в страницата или прочетете най-важното в нашия блог.


Страхотни условия за изработка на сайт на стартиращи фирми

 • фиксирани отстъпки от 20% за първи сайт;
 • разсрочено плащане на няколко вноски, без оскъпяване;
 • безплатна поддръжка за три месеца;

Подробности за промоцията – уеб сайт за нови фирми

 1. С промоция за изработка на сайт ще получите 20% отстъпка на стандартната цена за изработка на сайт, дори ако проекта не е стандартен.  Стандартно за изработката на уеб сайт се предплащат 50% от цената, а останалите са платими в края на проекта.
 2. Ще договорим гъвкава схема за изплащане, за да имате повече средства за другите важни неща в своя нов бизнес.
 3. Ще поддържаме не само технически, но и съдържанието на вашия сайт (за нормален бизнес сайт), за да се концентрирате върху другите си важни дела.
Условия на промоция за изработка на сайт
 1. За да се възползвате от промоция за изработка на сайт – трябва да ни покажете, че сте нова компания без значение дали работите в България, Англия или някъде другаде.
 2. Да поръчате при нас първия си уеб сайт ИЛИ първия си истински уеб сайт. Знаем че мнозина са опитали някоя вълшебна услуга, с която имаш готов сайт за 5 минути с 20 клика на мишката, а други са минали училището на „направи си сам“ или „момчето на комшията се занимава нещо там с компютри“.

За разликите между абонаментната поддръжка на сайт и поддръжка при поискване?

Поддръжка на всички изделия били те материални или не е трудоемко, времеемко и папиталоемко начинание. Иначе казано – изисква време, пари и материали, като това дали един сайт има нужда от снимки или плъгини или една стена от замазка и боя. Разликата е в детайлите, а принципа е един и същи и за стената и за абонаментната поддръжка на сайт.

Абонаментна поддръжка на сайт

Абонаментна поддръжка на сайт
хакване, поддръжка на сайт

Срещу месечна такса получавате абонаментна поддръжка на своя сайт. Това е нещо смесено между услуга (някой се грижи да обновява вашия сайт) и застраховка (когато сайта има проблем със заразяване, технически проблем или друго) срещу враждебни действия.

Няма какво да се заблуждаваме, обикновено причината да бъде хакнат един сайт са хората, които работят с него – поддръжка или качват информация.

 • Най-честата причина за хакване на сайтовете са автоматични програми, които преодоляват прости и не надеждни пароли;
 • Понякога програми (грубо казано) тестват за слабости уеб сървъри и успеят ли да пробият нечия защита се активират хората и продължават по своя план;
 • Абонаментна поддръжка на сайт само решава проблеми;

В случай на поява на проблем се налага някой да го реши. Ако имате договор, за абонаментна поддръжка на сайт. Наша работа е да го отстраним. В случай, че нямате договор се заплаща за всеки започнат човеко час труд или твърда цена, за решаване на проблема. Също зависи от проблема и конкретната договорка.

Поддръжка на сайт при поискване

В този случай ние се опитваме да направим приблизителна оценка на проблема и пристъпваме към неговото решаване. Разбира се ако цената която определим устройва клиента. В зависимост от щетите се определя цена за час труд или пък даваме цена за решаване на проблема. Обикновено цената на час труд  е, когато не сме на ясно с какво ще се сблъскаме, тъй като проблема е многопластов.

От какво зависи цената на част труд, при поддръжка на сайт?

Зависи от „цената“ на специалиста, чийто услуги ще са необходими и сложността на проблема. Най-ниската цена е 25 лева на започнат час. За някои проблеми обаче е нужно да се търсят и услуги на тясно специализирани външни специалисти, а техните услуги не са никак евтини. Ориентировъчна цена е 40-50 евро на час.

Какви услуги влизат в абонаментната поддръжка на сайт?

Обикновено е включена регулярно обновяване на софтуера, както и общо „наглеждане“. Включва някои настройки, затваряне на пробойни, за които излезе информация в специализираните издания и други

Важно – сериозните щети, които са в следствие на небрежно отношение към сайта от страна на клиента, се отстраняват по цени за поддръжка при поискване.

Както се казва обикновено – вие трябва да се грижите за своя сайт, както се грижите за всяка друга своя собственост – добре и като добри стопани. Поддръжката на сайт обикновено решава проблеми, но е добре за всички ни проблемите да се отстраняват превантивно.

Може ли да продаваме през бизнес сайт?

Има различни системи, които позволяват да се развие съществуващ фирмен сайт, който е изграден с WordPress с пълно функционален интернет магазин.

На картинката по-долу е показан пример със системата woocomerce – една от най-популярните.

Ние можем да разширим вашия сайт с woocomerce, за да можете да правите успешни продажби чрез сега съществуващият ви бизнес сайт.

Системата woocomerce е подходяща както за малък брой артикули, така и за мащабни нови проекти, за интернет магазини.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашия проект.

Подготвяме нов уеб сайт

От много време обмисляхме създаването на нов уеб сайт. Както обикновено – причината да имаме сайт, за който бихме се изсмели на своите клиенти е тривиална – няма време.

Все пак решихме, че е крайно лоша идея да имаме уеб сайт, който ни кара да се срамуваме, за това просто го „скрихме“ зад един html красив микро сайт от една страничка, и продължаваме да мислим, за дизайна на неговия заместник.

Подготвихме и ново лого, което вероятно ще се използва и в новия уеб сайт, макар че е възможно да претърпи и промени.

Статичният сайт е тип една страница с хоризонтално скролиране, като в дясно или „вътрешната“ му страница са изброени най-важните услуги на фирмата.