НАШИТЕ УСЛУГИ

Оптимизация на сайт

Оптимизация на сайт или SEO е термин за всички видове популяризация на сайтовете, но има особености. Най-общо казано SEO е поредица от мероприятия, чрез които сайтът става по-лесно “четим” от търсачките.

Когато се “чете” по-лесно, той има шанс да се класира по-добре в резултатите при търсене в Google, Bing, Yahoo и другите търсещи машини и така да става лесно откриваем от клиенти.

Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт е доста общо понятие, което може да означава какво ли не, обикновено има и някакво обяснение: информационен сайт, електронен магазин, корпоративен сайт и други.

Разбира се можем да изработим почти всеки вид уеб сайт, но сме профилирани към услуги от типа: "от А до Я" - изработваме графични материали, правим снимки на екипа и продуктите или услугите, подготвяме текстовете.

Поддръжка на сайт

Предлагаме три основни типа поддръжка на сайт.

Техническа поддръжка е услуга, при която ние се грижим вашия уеб сайт да бъде в добро състояние, недостъпен за хакерски атаки, грижим се да отстраним грешки, които неизменно се появяват в процеса на работа.

Поддръжка на съдържанието е услуга, при която ние регулярно добавяме, редактираме или премахваме текстове, които вие ни изпращате. Обикновено се добавят най-много новини.

 

Поддръжка на фейсбук страници

Поддръжка на фейсбук страници е все по-необходима услуга за фирми, които искат да достигнат до по-разнообразна аудитория, от тази която им осигурява рекламата и съдържанието на уеб сайта им.

Ние създаваме, управляваме съдържанието и създаваме качествено съдържание, за вашето качествено присъствие в социалната мрежа Фейсбук.

Графичен дизайн и фотография

Предлагаме изработка на визитки, флаери, банери за уеб сайтове и други визуални услуги.

Фото услуги - заснемане с професионален фотоапарат от професионален фотограф на събития, помещения, персонал и други.

Успяхме ли да ви заинтригуваме? Свържете се с нас, като изпратите запитване.
00
Успешно развитие
00
Много изработени сайтове
00
SEO кампании
00
Години опит

ТЕОРИЯ ЗА КАЧЕСТВОТО

Симеон Германлиев CEO


Мнозина познават теорията, според която по време на икономическа криза модата диктува намаляване дължината на женските поли. Това може да значи какво ли не, в зависимост от това кого и кога питате за мнението му. Да приемем, че се обостря конкуренцията и качеството се демонстрира по-агресивно. А сега да поговорим за обувки. На пазара има обувки за всекиго, с цени според качеството, мястото на магазина и силата на рекламата им. Ако пък търсите изгодна сделка, то винаги има модел, който е подобен на този, който сте си харесали и е на по-добра цена.

ЗА НАС

За големия брой все по-доволни клиенти? Имаме около сто клиенти за първите 7 години. Не е никак много, но за малко студио е вероятно не съвсем лошо постижение. Специализирани сме  Избрахме фокуса на услугите ни да бъде върху оптимизацията за търсещи машини, а не върху изработката на много сайтове. Помагаме на сайтовете да се борят с конкурентите, за най-добрите позиции при търсенето в google (симпатичните монополисти при търсещите машини). Разгледайте нашата страница с препоръки, ако желаете да научите повече за това. Този сайт е проект на фирма "Рок и Джаз"