оптимизация на сайт или seo оптимизация

Оптимизация на сайт за търсещи машини (SEO и Link Building)

 

Какво представлява оптимизация на сайт, известна като SEO оптимизация?

В последните години в България масово се използва термина SEO (Search Engine Optimization – оптимизиране за търсещи машини) като събирателно за всички видове популяризация на сайтовете, но има особености. Най-общо казано SEO е поредица от мероприятия, чрез които сайтът става по-лесно “четим” от търсачките. Когато се “чете” по-лесно, той има шанс да се класира по-добре в резултатите при търсене в Google, Bing, Yahoo и другите търсещи машини и така да става лесно откриваем от клиенти.

 

Надяваме се, че е ясно какво е оптимизация на сайт за търсачки, но какво представлява?

 

Какво е Link Building?

Както е видно от самото име, това е процес, при който се изгражда мрежа от връзки (линкове) към вашия сайт. Това се прави чрез регистрация в специализирани сайтове, директории, добавянето в добре класирани блогове и други.

Базовият пакет включва регистрация в български и чужди общодостъпни сайтове. Когато обаче се провежда целенасочена кампания по извеждане на сайт до водещи позиции по една или повече ключови думи, то е необходимо да бъдат закупени линкове от доверени за търсачките сайтове.

 

Други действия

Ефективната кампания по оптимизация на сайт включва и други механизми като реклама, рекламни игри с награди, изграждане на собствена публика чрез присъствие в социални мрежи (Facebook, Twitter, Google+ и т.н.), изграждане на собсвен форум, създаване на фирмен блог и много други.

оптимизация на сайт

оптимизация на сайт

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Други фактори

Тъй като търсачките с годините еволюират все повече, то качеството на текстове има все по-голямо значение за предното класиране. За да се радвате на повече посетители трябва да предложите качествено съдържание, което те да търсят и препоръчват на своите приятели и познати.

В случай, че не разполагате с времето да създавате качествени текстове, то можете да се възползвате от нашата услуга за създаване на текстове Текстописец.

 

Желаете да се възползвате? Какво предстои?

За да сме максимално ефективни, е необходимо да направим качествена подготовка:

първо ще се запознаем с вашите уеб конкуренти;
ще изготвим стратегия за оптимизация на сайт – вашият;
подбор на инстументите и определяне на бюджет (ако се използват допълнителни чужди услуги като реклама или закупуване на линкове);
в случай на нужда ще разширим вашия сайт с нови раздели, текстове и блогове, форуми;
мониторинг – проследяваме и известяваме за постигнатите резултати преди и след нашата работа;

 

И въпреки това – грижата за сайта е процес!

Оптимизацията не е еднократен акт, а постоянен процес, който започва, но не завършва във времето. Активните мероприятия каквито са SEO и Link Building са кампанийни, но грижата за качественото съдържание на сайта не бива да спира, за да бъдат запазени и подобрени постигнатите резултати.

Поръчайте оптимизация на сайт

 

Изработка на сайт

Изберете изработка на сайт на разумна цена. При услугата израоботка на сайт ние използваме най-модерните към момента софтуерни инструменти, за изработка на сайт така четой да бъде модерен поне 3-4 години и да подлежи на поддръжка поне 5 години.

При качествена изработка на сайт вие получавате инструмент, за успешно управление на вашия бизнес.

Връзка с бизнес софтуер при изработка на сайт

Обикновено фирмите работят с множество софтерни продукти – складови, счетоводни програми, таблици на excel, бизнес софтуер, crm системи. Ние предлагаме възможност, за връзка на вашия софтуер с уеб сайта.

Връзката на сайт с бизнес софтуер е особено необходима, когато се извършва електронна търговия или връзка с вашите доставчици или  клиенти. Можем да свържем складовата ви програма, така че вашите клиенти и партньори да следят автоматично складовите ви наличности и цени.

Поддръжка на сайт

След изработка на сайт вече има нужда от неговото развитие и поддръжка. Услугата абонаментна поддръжка на сайт е предназначена както за клиенти, които желаят техническа изправност на уеб сайта, така и за тези, които желаят управление на съдържанието на уеб сайта. Поддръжка на сайт е и нашата услуга за създаване на съдържание на съдържание (текстове или снимки) за своя уеб сайт. Така “абонаментна поддръжка на уеб сайт” се явява низ от услуги за поддръжка на сайтове.

 

оптимизация на сайт

оптимизация на сайт

Оптимизация на сайт

След изработка на сайт се появява нужда от неговото популяризиране. Уеб сайтовете се нуждаят от оптимизация, за да излизат в челните места при търсене. За нуждите от оптимизация на сайт за нашите клиенти ние изработваме качествено и оригинално съдържание – текстове и графични материали.

Използваме съвременните технологии за изработката на уеб сайт, за да може уеб сайтовете да бъдат 100% оптимизирани на ниво програмен код. Изработените от нас уеб сайтове използват HTML 5 и CSS 3.

 


Партньори:

Посетете страницата нашите партньори, които предлагат услугата кърти чисти извозва в София.

Copyright © 2011-2018 Пет минути – Поддръжка на сайт, Изработка на сайт All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.