Услуги

Услуги

 

Вие сте избрали дизайн и сте направили поръчка за своя уеб сайт, но той има нужда от допълнителни пособия –  „дом“ (домейн, хостинг) или поддръжка? Страницата за Услуги е мястото, където можете да направите своя информиран избор.

При нас ще намерите всичко, което е нужно за по-ефективна и безпроблемна работа на вашия уеб сайт.

Оптимизация на сайт

Ако държите вашият сайт да е сред първите при търсене в Google или други търсещи машини, то нашата услуга за оптимизация на сайт е онова, от което имате нужда.
Оптимизация на сайт (SEO)

 

Поддръжка на сайт

Дори и най-съвършената машина има нужда да бъде обслужвана, за да работи дълго и безпроблемно. Абонаментната поддръжка на уеб сайтове ви спестява нуждата да учите ненужни неща или да наемате еднократно специалист да го върши вместо вас.

Помислете колко време ще спестите, ако ни се доверите. От момента, в който ни изберете за своя поддържаща фирма, вашата грижа за сайта става наша.
Поддръжка на сайт

 Уникален дизайн за изработка на сайт

Уникален дизайн! В случай, че желаете уникален дизайн за своя сайт  – ние можем да изработим нещо, съобразено с вашите уникални изисквания. Моля поръчайте в нашата страница за поръчки и ние ще се свържем за подробности с вас.

Реклама в Гугъл

Когато конкуренцията е твърде силна и оптимизацията в борабата за челните места е прекалено скъпа, навярно е време да опитате директна реклама в търсачките.
Реклама в Google и други търсачки

 Други услуги

Добрите сайтове имат множество полезни добавки, които улесняват вашите клиенти. Изберете най-подходящите за вашия бизнес.
Полезни добавки за сайтове

 

Ако нямате време да изградите своя сайт – ние сме готови да предложим своите услуги на конкурентни цени! Гарантираме сериозно и професионално отношение, стриктно следване на вашите цели, виждане и идея за сайт.
От А до Я при създаването на уеб сайт

 

И това не е всичко! Имате желанието да изградите сами собствен сайт, но ще ви е нужно нещо, за което ние отново сме помисли. Закупуване на домейн и хостингпоръчайте

Copyright © 2011-2019 Пет минути – Поддръжка на сайт, Изработка на сайт All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.