Реклама в търсачки

Реклама в търсещи машини

 

Рекламата в търсещи машини (търсачки) се доказа като изключително ефективно средство за популяризация на бизнеси от всякакъв размер. Тя е предпочитана както от фирми с милионни рекламни бюджети, така и от малки фирми и дори частни лица. Рекламният бюджет може да бъде както милионен, така и съвсем скромен – няколко десетки лева/евро/долара. При рекламата в търсещи машини се заплаща на посещение (клик), така че се заплаща само за реални посетители. Разликата в бюджетите е заради разликата в целите. Докато големите компании се целят в милиони потенциални клиенти на битова техника, автомобили, почивки в чужбина, обучение, то малкия бизнес е фокусиран в много по тесни групи потребители, обикновено в определено населено място.

 

Реклама в Google

Американският гигант Google нарича своята програма за реклама AdWords. Ние предлагаме да управляваме вашата реклама в Google.

Рекламните кампании могат да бъдат насочвани с голяма точност – избрани часове, региони, реклама с няколко ключови думи.

Възможностите за реклама в Google са:

в световната търсачка Google;
сайтове собственост на Google като youtube.com;
партньорски сайтове (рекламите в тесни полета, които можете да видите на безброй места – от новинарски до кулинарни сайтове);

Всичко това разширява обхвата на аудиторията. Чрез добре премислено портфолио от партньорски сайтове може да се създаде много по-ефективна реклама и от тази в самата търсачка!

 

Реклама на специфични пазари

Въпреки успехите си Google не покрива всички пазари. Ако ваша цел са страните от централна Азия, където народите масово говорят на руски то не бива да пренебрегвате местните лидери в търсенето.

Ние можем да организираме рекламна кампания в най-добрите рускоезични търсещи машини, както и популярни местни сайтове.

 

Българска следа

На мнозина може да се стори странно, но в България има много мощни търсачки, които са специализирани в индексирането на съдържание на български език.

За кампании, насочени към българи, е полезно да се разнообрази рекламния портфейл и с местни търсещи машини.

Това не е всичко!

Ние можем да организираме вашата ефективна рекламна кампания, разпределяйки умело бюджета между световните лидери в търсенето и най-добрите местни търсачки в голяма част от европейските държави. Всичко това на конкурентни цени!

Направете запитване за цена

 

Copyright © 2011-2017 www.petminuti.net All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.